Wijnproeverij | Een FEEST voor FEESTJES

Een FEEST voor FEESTJES

Op zondag 19 maart organiseren Rotaract Midden-Limburg en Brasserie-Hotel Antje van de Statie een wijnproeverij. Wij nodigen u hier van harte voor uit!

De wijnproeverij wordt gehouden onder leiding van Anne-Carine van Grimbergen-Beadoin, registervinoloog en eigenaresse van Wijnhandel Beaugrim. Er zullen tijdens de proeverij 10 verschillende wijnen aan u getoond worden met een bijpassend hapje.

De wijnen die u te proeven krijgt kunt u kopen. Met de opbrengst van deze verkoop maakt u het samen met ons mogelijk om kinderen die onder de armoedegrens leven een leuke tijd te laten beleven. Deze kinderen kunnen namelijk vaak hun eigen verjaardag niet vieren en volgens Rotaract Midden-Limburg verdient iedereen een feestje. Daarom is ons doel om door de opbrengsten van de wijnproeverij voor deze kinderen een kinderfeestje te organiseren. We organiseren dus een feest voor feestjes!

De kosten voor de proeverij bedragen €32,50.
Koop je kaarten HIER.

Kunt u helaas niet bij de wijnproeverij aanwezig zijn en zou u wel wijnen willen kopen? Neem dan contact met ons op via: info@rotaractmiddenlimburg.nl