Terugblik eerste clubjaar

Wat was het een geslaagd eerste clubjaar en wat kunnen wij trots zijn op elkaar!

Vrijdag 21 juli was het zover, onze afsluiting van het eerste clubjaar en daarbij een bestuurswissel. Een mooi moment om even terug te blikken op, volgens ons, de 3 mooiste projecten van het jaar.

Ons eerste project was samen met Rotary Club Leudal, zij organiseerde de Brainwalk, een uniek evenement waarbij mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel de strijd met zichzelf aangaan. Mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel hebben hun fysieke prestatie laten zien door het lopen van 100, 400, 800 of 1200 meter. Onze toppers Milou, Charlotte en Jack hebben hen wanneer dit nodig was ondersteund. Wat waren wij trots op ze!

Na hard werken was het tijd voor een feestje met onze wijnproeverij Een FEEST voor FEESTJES! In samenwerking met Brasserie-Hotel Antje van de Statie en Wijnhandel Beaugrim hebben wij een wijnproeverij georganiseerd waarbij wij door middel van de verkoop van de kaartjes en wijnen een geweldig mooi bedrag hebben opgehaald. Met dit mooie bedrag zijn wij ondertussen druk bezig om ons doel te bereiken, namelijk het organiseren van kinderfeestjes voor kinderen waarvan de ouders dit niet kunnen betalen. Fantastisch om met dit mooie bedrag zoveel kinderen blij te kunnen maken.

 

En dan onze laatste activiteit: de RYLA-DAY! Samen met Rotary Club Weert zijn wij bijna een volledig clubjaar bezig geweest met het organiseren van de RYLA. Een dag met als thema CONNECTING PEOPLE waarbij de deelnemers bestonden uit jongeren met 5 verschillende nationaliteiten. Een unieke dag die alle deelnemers en de gehele organisatie lang bij zal blijven.

Al met al een jaar om trots op te zijn en een prachtig begin voor een mooie toekomst.