Presentatie Rotary Club Weert januari 2017

11 januari was onze voorzitter Dominique van Goch aanwezig bij Rotary Club Weert om een presentatie te geven over de oprichting van Rotaract Midden-Limburg.  Ze werd daar ontvangen door Emile Bruschinski (plaatsvervangende voorzitter) en Hans de Kinderen (voorzitter jeugdcommissie) die haar voorstelden en een inleidend verhaal hielden over de activiteit die de Rotaract in samenwerking met Rotary Club Weert gaat organiseren.

Tijdens de presentatie vertelde zij aan de zeer geïnteresseerde Rotarians waar de Rotaract voor staat, wat de geschiedenis van de Rotaract is, voor wie de Rotaract is, wie onze leden zijn en welke pijlers Rotaract Midden-Limburg heeft.

Wist je namelijk dat de Rotaract in 1967 is opgericht in Amerika als programma van Rotary International en dat de naam Rotaract komt van ROTARy in ACTion. In 1970 is de eerste club in Nederland ontstaan. Wij maken deel uit van een serviceclub welke wereldwijd actief is in meer dan 150 landen met meer dan 180.000 leden. Trots zijn wij erop dat Rotaract Midden-Limburg 49 jaar na de oprichting in Amerika haar wortels heeft gepland en mag samenwerken met mooie Rotary Clubs zoals Rotary Club Weert.

Leuke opmerking van Hans de Kinderen (Jeugdcommissaris Rotary Club Weert):
New generation kom maar op! Een aanstekelijke presentatie met inhoud en passie. Goede promotie van Rotaract en een opmaat voor inspirerende en succesvolle samenwerking met JeugdCie RC Weert. Complimenten voor Dominique.