oktober 13, 2016

Sponsoren

Hotel-Brasserie Antje van de Statie

5cynivpgWe vergaderen één keer in de twee weken op vrijdagavond bij onze vaste vergaderlocatie Brasserie-Hotel Antje van de Statie in Weert. Met Antje van de Statie, tegenover het station heeft Weert een entree met allure en wij zijn dan ook heel erg blij en dankbaar dat dit onze vergaderlocatie mag zijn. Rotaract Midden-Limburg wil daarom graag Dorien Hendrix en haar team bedanken dat ze dit voor ons mogelijk maakt.

Nieuwsgierig geworden naar Brasserie-Hotel Antje van de Statie? Neem eens een kijkje op de site!

 

Moeder- en vaderclub

wh-4p-rgbEen Rotaract Club kan niet bestaan zonder een moederclub. Wij vinden dat een moeder niks is zonder een vader en daarom hebben wij een moederclub Rotary Leudal en een vaderclub Rotary Weert Land van Horne. Het contact met onze moeder- en vaderclub is vanaf het begin zeer goed. Ons doel is om dit contact de komende jaren uit te breiden onder andere door samen projecten op te zetten en een helpende hand te bieden. Daarnaast mag de Rotaract vaak aansluiten bij interessante bedrijfsbezoeken of gastsprekers georganiseerd door de Rotary. Wij zijn van mening dat wij leren van Rotarians en Rotarians veel kunnen leren van Rotaractors.

Interesse in onze moeder- of vaderclub? Neem eens een kijkje op hun site.
Rotary Leudal of Rotary Weert Land van Horne

 

Storyhunter

logo-storyhunter Storyhunter is een team van gepassioneerde verhalenvertellers. Het zijn creatieve filmmakers, videojounalisten, fotografen en redacteuren die continu op zoek zijn naar nieuws, interessante verhalen, interessante mensen en onderwerpen. Ze maken nieuws in heel Midden-Limburg.

Rotaract Midden-Limburg is blij dat Storyhunter Rotaract Midden-Limburg interessant vindt en ons wilt helpen met onze eerste activiteit, de wijnproeverij met als thema ‘Een feest voor feestjes’, te promoten via hun kanalen zoals social media. Dankjewel Storyhunter!

Benieuwd naar Storyhunter? Neem een kijkje op hun site!